tag Kontakt

 

Det lyder jo egentlig meget godt.

Heldigvis ikke for godt til at være sandt.

Warming kan i øvrigt tilbyde noget nyt indenfor indendørs pudsning, som du kan læse mere om nedenfor.

Under almindelige forhold vil en sprøjtepudsning fra firmaet Warming holde i årtier. Skulle der ske uheld på dit murværk, er denne form for pudsning nem at reparere på. Reparationer skjules let i glidende overgang med den tidligere pudsning..

dårlig mur
god mur

Lerpuds

En ny type puds i vores sortiment til indendørs brug. Lerpuds giver et rigtig godt og sundt indeklima, er et naturmateriale, meget fugtregulerende og fri for skadelige afdunstninger.

Ved denne type pudsning er vedligeholdelse utroligt nem – du kan endda selv lappe skruehuller, småskrammer og pletter!

Serponit

Vores stærke, udendørs valg, som er lavet af naturlige materialer, og den er åndbar – også kaldet ‘diffusionsåben’. Det medvirker til et sundere indeklima i hjemmet og for murene på dit hus. Du får en flot, ensartet struktur.

Vi har mulighed for at sprøjte med meget fin struktur. Den gammeldags metode uden maskiner kunne få en meget grov overflade. Her kan vi i dag vælge mellem forskellige metoder, så der er mulighed for at dække dine ønsker til overfladens udseende

 

Vi har har studeret myten om, at den ru overfladestruktur fra sprøjtepuds holder mere fast i skidt og snavs end andre pudstyper. Det er heldigvis bare en myte, har vi erfaret gennem tiden ved at sammenligne med andre huse ved siden af vores behandling.

En god effekt ved sprøjtepudsning er også, at det ikke efterlader skjolder og farveforskelle mellem arbejdsdage.

Du kan på udsatte steder få en efterbehandling og imprægnering af overfladen på udsatte steder, for eksempel skorstene og murværk med begrænset udhæng. Den behandling er også diffusionsåben.

Udover de flotte reparationsresultater er det også muligt at pletsprøjte, hvis nogen skulle have moret sig med graffiti på din husmur.

Tidligere Resultater - Før og efter